Top

Social Media Business Mastery

Nieuw 50% Korting
€ 1.485,00
737,00

Social Media Business Mastery - beheers social media in 5 workshopsWanneer u nu besluit om deel te nemen aan alle 5 de workshops geniet u van een hele mooie korting. U betaald geen €1485,- maar slechts €737,- excl. BTW voor dit totale pakket èn wij maken een professionele profielfoto van u!
 
Wilt u ook nog voor deze zomer alle vaardigheden die Facebook, Twitter, en Linkedin leren? Dan is deze aanbieding uitermate geschikt voor u!

Naast deze workshops is het interessant om te leren om social media op een strategische manier in te zetten en deze op een goede gestructureerde manier te onderhouden met Hootsuite.
 
In 5 workshops leert u zakelijk om te gaan met Twitter, Linkedin en Facebook en weet u ook hoe u optimaal deze kanalen kunt bijhouden en gebruiken. Tijdens elke workshop gaan we gericht aan de slag met uw profielen en pagina’s, zodat u al een goede start heeft in de juiste richting! U zult veel tips&tricks ontvangen zodat u veel meer dan alleen de basisvaardigheden leert gebruiken.
 
Profiteer nu en wij maken tevens een professionele profielfoto van u!
 
Schrijf u nu snel in, want vol=vol!
 
De workshops worden op onderstaande data gehouden:
18 mei van 19.00 uur tot 22.00 uur: Zakelijk Twitteren
28 mei van 09.00 tot 12.00 uur: Facebook Marketing
8 juni van 19.00 tot 22.00 uur: Meer business met Linkedin (profielfoto wordt gemaakt)
18 juni van 09.00 tot 12.00 uur: Social media onderhouden met Hootsuite
29 juni van 19.00 uur tot 22.00 uur: Zakelijk Succes met Social Media
 
 
Geniet nu van meer dan 50% korting op deze Social Media Business Mastery inclusief professionele profielfoto en meldt u zich nu aan!
 
Natuurlijk is het ook mogelijk om voor enkele workshops aan te melden. Hiervoor hanteren wij de standaardprijs van €297,- excl. BTW per workshop.
 
 
Andere acties en kortingen zijn op deze aanbieding niet van toepassing.